Text Size

Routebeschrijving Gezondheidscentrum Saendelft

Bezoekadres
Kaaikhof 69
1567 JP  Assendelft

Eigen vervoer

Vanaf de snelweg
• Vanaf Zaandam via de A8 gaat u richting Alkmaar en houdt u de borden Assendelft-Noord aan. U neemt de afslag Assendelft-Noord, bij de eerste rotonde aan het eind van de afrit gaat u rechtdoor (Noorderveenweg). Bij de tweede rotonde, bij de kruising met de Dorpsstraat gaat u rechtdoor.
Aan het einde van de weg, rijdt u rechtsaf de Parkrijklaan op.
Als u rechtdoor rijdt komt u aan bij het winkelcentrum De Saen, aan de rechterkant bevindt zich het gezondheidscentrum.

Vanaf de Provinciale Weg
• Vanaf de Provinciale Weg Zaandam-Castricum gaat u bij het Trias College/NS station Krommenie-Assendelft rechtsaf. Bij de rotonde gaat u rechtsaf; de Jan Brasser tunnel onderdoor. De volgende rotonde neemt u rechtdoor. U bent dan op de Saendelverlaan, als u rechtdoor rijdt komt u aan bij winkelcentrum De Saen. U gaat dan rechtsom het winkelcentrum heen. In de uiterste hoek van het winkelcentrum vindt u het gezondheidscentrum.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor het gebouw.

Openbaar vervoer
(Kijk voor de actuele buslijnen en tijden op www.9292ov.nl.)

Trein, station Krommenie Assendelft, ca. 5 minuten lopen
Uit de trein gekomen kiest u uitgang Assendelft. Loop weg van het station de Saendelverlaan af (dit is de brede laan aanpalend aan het station) in de richting van het winkelcentrum (het burchtgebouw dat u voor u ziet). Bent u bij het winkelcentrum aangekomen, dan loopt u rechts van de dierenkliniek de winkelstraat Kaaikhof in. Dit winkelkstraatje komt uit op een marktplein. Steek het plein over en loop de winkelstraat verder af langs de turkse verswinkelier en de Albert Heijn. Aan het einde van deze winkelstraat (met rechts de viswinkel van ‘mevrouw vis’) gaat u rechtsaf. Na de snackbar vindt u aan uw linkerhand de apotheek en de hoofdingang van het gezondheidscentrum op Kaaikhof 69.

Bus, lijn 63 Connexxion, ca. 5 minuten lopen
Stap uit bij halte Marathon. Loop de Saendelverlaan af in de richting van het winkelcentrum (het burchtgebouw dat u voor u ziet). Bent u bij het winkelcentrum aangekomen, dan loopt u rechts van de dierenkliniek de winkelstraat Kaaikhof in. Dit winkelkstraatje komt uit op een marktplein. Steek het plein over en loop de winkelstraat verder af langs de turkse verswinkelier en de Albert Heijn. Aan het einde van deze winkelstraat (met rechts de viswinkel van ‘mevrouw vis’) gaat u rechtsaf. Na de snackbar vindt u aan uw linkerhand de apotheek en de hoofdingang van het gezondheidscentrum op Kaaikhof 69.

Bus, lijn 69 Connexxion, ca. 10 minuten lopen
Stap uit bij de halte Station Saendelverlaan. Loop weg van het station de Saendelverlaan af (dit is de brede laan aanpalend aan het station) in de richting van het winkelcentrum (het burchtgebouw dat u voor u ziet).Bent u bij het winkelcentrum aangekomen, dan loopt u rechts van de dierenkliniek de winkelstraat Kaaikhof in. Dit winkelkstraatje komt uit op een marktplein. Steek het plein over en loop de winkelstraat verder af langs de turkse verswinkelier en de Albert Heijn. Aan het einde van deze winkelstraat (met rechts de viswinkel van ‘mevrouw vis’) gaat u rechtsaf. Na de snackbar vindt u aan uw linkerhand de apotheek en de hoofdingang van het gezondheidscentrum op Kaaikhof 69.

Bus, lijn 414 Buurtbus, ca. 10 minuten lopen
Stap uit bij de halte Station Saendelverlaan. Loop de Saendelverlaan af in de richting van het winkelcentrum (het burchtgebouw dat u voor u ziet).Bent u bij het winkelcentrum aangekomen, dan loopt u rechts van de dierenkliniek de winkelstraat Kaaikhof in. Dit winkelkstraatje komt uit op een marktplein. Steek het plein over en loop de winkelstraat verder af langs de turkse verswinkelier en de Albert Heijn. Aan het einde van deze winkelstraat (met rechts de viswinkel van ‘mevrouw vis’) gaat u rechtsaf. Na de snackbar vindt u aan uw linkerhand de apotheek en de hoofdingang van het gezondheidscentrum op Kaaikhof 69.